vineri, 5 mai 2017

Prajitura cu spuma de zmeura



Timp de preparare: 30 min

Ingrediente:

300 g faina, 2 galbenusuri, 150 g unt, 100 g zahar, 2 – 3 linguri smantana, 1 varf de bicarbonat stins cu otet, 2 albusuri, 2 cani zahar, 2 cani zmeura

Mod de preparare:

Aluat: 300 g faina, 2 galbenusuri, 150 g unt, 100 g zahar, 2 – 3 linguri smantana,
1 varf de bicarbonat stins cu otet.

Se face un aluat cu cantitatile de mai sus. Se intinde o foaie uniforma intr-o tava inalta si tapetata cu faina. Se coace la foc mic.

Crema: 2 albusuri, 2 cani zahar, 2 cani zmeura

Peste aluatul aproape copt se intinde spuma rezultata si se lasa la cuptor circa 5 minute. Se taie
calda cu cutitul ud.

Deasupra se pune cate o zmeura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu