miercuri, 1 martie 2017

Snitele de pui



Timp de preparare: 20 min

Ingrediente:piept de pui sau pulpe, oua, delikat, faina, pesmet, ulei

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intrun vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga  putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet. Luam carmea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rupenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!) Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu